Nowoczesne podejścia do walki z nietolerancjami pokarmowymi.
Wiele jest potraw, które przez skÅ‚adniki użyte do ich sporzÄ…dzenia lub ewentualnie wyglÄ…d lub również zapach, pomimo swoich ogromnych walorów smakowych, nie wzbudzajÄ… w pierwszej kolejnoÅ›ci zachwytu, a raczej obrzydzenie. Wielu z nas tak reaguje na przykÅ‚ad na owoce morza, przede wszystkim na oÅ›miornice, kaÅ‚amarnice lub małże, mimo tego, że wielu smakoszy uważa je za w samej rzeczy smaczne oraz warte uwagi, jak ANCHOR a też uwielbiane ANCHOR. Innymi potrawami, do których wielu z nas nie potrafi siÄ™ przekonać siÄ™ podroby, innymi sÅ‚owy produkty miÄ™sne wywodzÄ…ce siÄ™ z wewnÄ™trznych organów zwierzaków – z reguÅ‚y jada siÄ™ wÄ…tróbkÄ™, pÅ‚ucka czy również cynaderki, czyli nerki. W kuchniach wyspiarskich, zwÅ‚aszcza w Irlandzkiej, podroby stanowiÄ… zdecydowanÄ… wiÄ™ksza część jadÅ‚ospisu oraz najistotniejszÄ… część wielu potraw, wÅ›ród jakich odnajdujÄ… siÄ™ podroby zwierzÄ™cia zapiekane w jego żoÅ‚Ä…dku. Brzmi to niemniej jednak niezbyt zachÄ™cajÄ…co, jednak dania tego typu majÄ… oddanÄ… rzeszÄ™ entuzjastów, którzy gotowi sÄ… zjeść podroby przygotowane w najbardziej nawet kraÅ„cowy sposób, nie zważajÄ…c na niepochlebne opinie innych. Dla innych rekomendujemy ANCHOR – sprawdź sam!
1. Portfolio
3. Recenzje
4. Post
5. Blog